söndag 22 mars 2015

En skön tjej

När jag läste Gone Girl reagerade jag inte så mycket på den där delen av boken mer än att den var dåligt och fånigt skriven. Men den sköna tjejen är ändå en roll jag visst älskar att spela.

Hela min korta relation med den nya killen har gått i den sköna tjejens spår. Klart du kan komma hem till mig superhög klockan sex på morgonen, ska jag suga av dig? Nejdå, det gör inget att du ställer in i sista minuten, häng med dina kompisar du. Men såklart du får ta cigg av mig, rök upp alla i min säng när du ändå håller på <3

Det är ganska befriande och härligt att spela den rollen. Att inte vara den vanliga Amanda som överanalyserar alla sms, funderar på hur mitt namn skulle funka med hans efternamn, att inte städa innan han kommer hit. Istället för att locka håret och stryka en klänning tar jag på mig en vit t-shirt, sminkar mig så jag ser osminkad ut och sätter upp håret slarvigt så det ramlar ner hela tiden. Visserligen lika stor ansträngning men det ger ju ett helt annat intryck. När han tar min hand flyttar jag den till mitt bröst. När han vill ursäkta sig för att han är så många timmar sen hyschar jag honom och hånglar upp.

I fredags hade jag satt upp en inre strategi för hur lång tid jag skulle vänta innan jag messade honom och huruvida hans "ha en fin kväll!" betydde att vi inte skulle höras mer den dagen. Min plan behövde aldrig sättas till verket för han hörde av sig först med ett läget? och jag gick igång. Skrev tre meddelanden på raken, ringde, tjatade på att vi skulle ses. Jag var full och han var hemma och ville vara själv. Jag vet inte om han tänkt på det länge men inte haft tillfälle att ta upp det innan (pga "skön tjej") men han svarade att det inte var så länge sen han hade en tjej och att inte riktigt "är okej med det än" så han behövde vara lite själv. Jag ba de e luuuungt vi kan softa jag är en soft tjej.

Så nu ställs mitt nya sköna beteende verkligen på prov för inte nog med att jag måste få honom att bli kär i mig - jag måste dessutom fixa samtidigt som jag ska vara övertygande i min roll om att inte bry mig och att det inte gör någonting om det här inte leder nånstans.

Plus: jag misstänker att jag kanske är gravid.

Cliffhanger!


tisdag 17 mars 2015

Kan verkligen inte komma på nån rubrik

Jag var i Stockholm i helgen och ville inte åka tillbaka till Göteborg. Grät, skrattade, kollade på Mello och hånglade med mina kompisar. Väl hemma sitter jag och stirrar på de orimliga kvittona från helgens barrundor samt på min tre veckor gamla och numera spruckna mobil.

På Under bron så jag Ad4m Lundgr3n och hjärtat hoppade till. Fick råd av en killkompis för att få till den bästa raggningsrepliken och tog mod till mig.

- Hej, vill du ha en öl?
- Nej tack, jag är gluten.

Blev så ställd att jag bara sprang därifrån. Lovar att jag kommer behöva ducka för honom på Andra lång senare i vår. Eller så kommer jag stå och lura med nåt glutenfritt och vänta på en ingång.

Har tänkt på lite olika saker den senaste tiden:

- 100% av alla killar jag någonsin legat med har sugit på mina bröstvårtor. Det måste alltså vara väldigt vanligt. Tänk när en nybliven pappa ska ligga med mamman för första gången och gör det av ren rutin och så kommer det mjölk! Har tänkt på det här så mycket! Så äckligt!

- Spanjorer har ju svårt att uttala s, därför säger de ju España och Estocolmo. Men hur säger de Spain då? Espain? Hm jag kanske borde tänka mer på mitt plugg än på det här.

- Är det ett varningstecken när killar börjar kalla en för dude och homie? Varför gör de det? Någon slags markering? Typ att ja vi kan fortfarande ligga men inget mer, DUDE. Du kan va dude.

- Jag har fått höra av flera personer i Göteborg att jag har fin röst! Så bra komplimang och även en jag aldrig tidigare hört. Kan det bero på att min röst blir mer framstående här eftersom den iom dialekten skiljer sig mycket från andras? Och i Stockholm smälter den in mer? I så fall är det värt att bo här.

- Anpassar sig silikonbröst efter viktökning, graviditet och typ hormoner? Jag får t.ex. alltid större bröst när jag går upp i vikt och/eller äter p-piller. Om en opererad tjej gör det - hänger implantaten med i utvecklingen då eller blir det konstiga dubbelbröst som när man har en för liten bh?

- En bekant till mig har blivit headhuntad till Google i Kalifornien. Han är 90:a. Jag har sökt en sommarkurs om Harry Potter.

måndag 2 mars 2015

Homecoming


Mitt internet har legat nere i två månader. Förstår ni hur olycklig jag har varit? Detta har hänt:

- Jag har gråtit mycket. Framför allt pga internet.

- Ett ex sms:ade mig och frågade om jag någonsin stött på en intimpiercing. Han hade läst att det kunde förhöja njutningen och undrade vad jag hade för åsikt. Trevlig tisdag eftermiddag på dig med! Han har en ny tjej (från Tinder, lol) och så sent som på nyårsdagen pratade vi om att försöka igen, han och jag alltså. Jag svarade för övrigt att snoppiercings är äckligt och fult så hoppas att han skaffar en och blir ensam livet ut.

- Exets bästa kompis har börjat messa mig och vill att jag ska åka och hälsa på honom. Hälsa på kompisen alltså! Obs vi har aldrig haft en relation. Obs jag var full så tackade ja.

- Jag gick hem med en 40-årig regissör i samband med Göteborgs filmfestival. Han trodde att jag var skådis och exakt så lättflörtad är jag. När jag kom in i hans hall såg jag barnskor och sen i badrummet stod det tiotusen nagellack på en hylla. Hurraaaaa. Det kanske blir ett eget inlägg om det.

- På en tentaöl tappade jag min ring (eftersom jag försökte tvinga på den på ett ringfinger vars ägare jag ville hångla med) och råkade skrika ut att den var värd 30 000 så att alla skulle känna sig manade att leta. Så nu är jag _den_ tjejen. (En person hittade den och fick en drink värd 0,5% av ringen som tack, jag är så himla snäll.)

- Jag träffade en kille för några veckor sedan och gillar honom väldigt mycket. Han är en sån hipster det kryllar av i Stockholm, nämligen den där med snabba skor, sliten gympatröja och avancerad frisyr. Men jag gillar honom ändå! Han sa att han tycker att jag hånglar så bra och jag svarade att jag tycker HAN hånglar så bra! Vi gjorde high five, det var supercute. Senast han kom hit var vid 06 i söndags morse och jag tyckte han smakade så gott, nästan precis som det här! Nu har jag börjat fundera lite på vilken drog det kan vara som smakar så? Jag är den som kan sitta i en ring på en festival, få en joint av han bredvid, röka upp den och fimpa eftersom jag trodde det var en cigg, lämna resten av ringen superarg. Så van är jag vid droger!

- Jag har aldrig haft så långt och bra hår som jag har nu. Jag har ALDRIG haft bra hår förut så är jätteglad nu :')

- Jag får aldrig några matchningar på Tinder längre och börjar misstänka en bugg eller nåt.

- Jag har slutat med p-piller vilket gör att alla killar hittar nya svårtvättade kroppsdelar att komma på. Har som resultat av detta gått ner lite i vikt (mest i brösten vilket ju är ovärt) och fått massa hårstrån på hakan. Hatar att vara tjej ibland.

- Jag fick läskiga ryckningar i hjärnan och ögonen och ringde gråtande min mamma från en busshållplats. Googlade på hjärntumör och åkte till akuten där de verkade SJUKT oroliga! Fick gå före typ 40 pers i väntrummet och togs omhand av ett helt team som satte slangar och sladdar på mig! Men oj oj, det var bara jag som hade "glömt" ta mina antidepressiva i några dagar och då kan man tydligen få superäckliga symtom. När jag ringde mamma efteråt hade hon och pappa åkt hem från jobbet för att sitta tillsammans när jag ringde upp. Oops...

Det var väl det. Hörs snart, jag lovar.