onsdag 22 februari 2017

😡😡😡

Jag blir helt jÀvla galen av att den dÀr jÀvla KILLEN dissar mig pÄ alla sÀtt som Àr tekniskt möjliga men ÀndÄ envisas med att like:a mina instagrambilder. FÄr fan kortslutning nu, hur i helvete kan man göra sÄ mot en annan mÀnniska? Jag fÄr rÄdet att ta bort honom, att blockera tillbaka och bara radera honom frÄn internet men jag kan inte, jag kommer inte, det gÄr inte.

Men jag lackar, jag hatar att han gör sÄ hÀr. Han kan inte fortsÀtta ge mig lillfingret sÄhÀr och lÄtsas som att han inte fattar hur det pÄverkar mig. Usch :(

PA NIK

Ja helvete vilken livskris jag har nu. Fick nĂ„t slags utbrott i skolan som bara delvis var bakisrelaterat dĂ„ jag utan att skĂ€mta eller skĂ€mmas slĂ€ngde ur mig att jag inte tycker att reklambranschen Ă€r vĂ€rd mig. VET att jag lĂ„ter dryg men jag menar bara att det tar emot sĂ„ jĂ€vla mycket att jag ska ge bort min talang till varumĂ€rken istĂ€llet för att anvĂ€nda den SJÄLV. Det kommer eventuellt göra mig bitter. Jag vill ju skapa egna grejer, jag vill inte slösa bokstĂ€ver pĂ„ typ Gunry handtvĂ„l.

Men, kanske Ă€r det bara dags att inse att ens jobb bara Ă€r just det: ett jobb. Vad Ă€r det för förestĂ€llning man har om livet egentligen nĂ€r man förvĂ€ntar sig att jobbet ska förverkliga en som mĂ€nniska? Det kan man vĂ€l rimligtvis bara kĂ€nna om man hĂ„ller pĂ„ med typ konst? Om man skapar nĂ„got sjĂ€lv? MAN KAN FÖR I HELVETE INTE BRINNA FÖR ATT SITTA I MÖTEN


lördag 18 februari 2017

Sen sist

- Försökte undvika en jobbig och lÀskig kille som vÀntade pÄ mig utanför en bar i New York genom att frÄga en annan kille om han kunde följa mig ut. Slutade med att den andra killen blev nedslagen av den första efter att sagda första skrikit YOU DON'T DESERVE HER, SHE'S A FUCKING PRINCESS YOU DON'T FUCKING DESERVE HER. Tihi. Jag gick hem och hÄnglade, klappade blÄtira och rökte grÀs med andra killen men lyckades smita in pÄ hotellet igen innan mina förÀldrar vaknade.

- Blev intresserad av en kille i skolan som Ă€r snygg pĂ„ ett 9-5-Magnus-sĂ€tt och som börjat hĂ€lsa pĂ„ mig hela tiden trots att vi aldrig pratat. Blev kompisar pĂ„ Facebook, började följa varandra pĂ„ insta. LĂ„nga blickar, sneda leenden. PĂ„ en skolfest gick jag fram till honom och han kramades typ ihjĂ€l, yessss tĂ€nkte jag. Vi dansade till Fem fine frĂžkner, skrikpratade om tiden innan skolan och jag viskskrek att jag Ă€lskade hans dialekt. Sen fick jag reda pĂ„ att han har tjej och blev sur. Hittade en 21-Ă„rig göteborgare som kommit oinbjuden till festen och hĂ„nglade upp honom pĂ„ scenen medan vi karaokade till KĂ€nn ingen sorg. EVENTUELLT lite passivt aggressivt beteende. Han hade lĂ„ng lugg, jobbade som sotare och spelade i band. Åh rebound. Han bodde pĂ„ ett hotell pĂ„ SveavĂ€gen med sin kompis men jag ville ju ha ett eget rum med honom och svor över att jag hyrt ut min lĂ€genhet just den veckan. Tur att man Ă€r smart och vet hur man för sig pĂ„ internet för inte lĂ„ngt senare hade jag bokat ett eget rum till oss i Gamla stan! Hurra! Men... naturligtvis kunde man ju inte checka in klockan 02:30, hur jĂ€vla dum i huvudet fĂ„r man vara. SĂ„ vi irrade runt pĂ„ det obemannade hostelet, hade sex pĂ„ en toalett och hittade sen ett olĂ„st grupprum dĂ€r vi tog en sĂ€ng och lade oss under vĂ„ra kappor och halsdukar. VĂ€cktes av en skitsur anstĂ€lld pĂ„ morgonen och jag vĂ„gade inte kolla mitt konto pĂ„ flera dagar. Han har inte svarat pĂ„ min friendrequest.

- Har ju sÄklart hört av mig till kaninkillen igen. Och igen och igen och igen-igen. Till slut fick han nog och sa att allt Àr lugnt och vi ses sÀkert ute och puss puss men nu tar jag bort dig frÄn Messenger. Det fick mig att grÄta pÄ en technoklubb i Berlin klockan 05:45 pÄ morgonen trots att vi ju bara setts tvÄ gÄnger. Idag av- och ominstallerade jag Tinder och nÀr han poppade upp swipe:ade jag ja för gamla tÄrars skull och HELV vad hjÀrtat hoppade till nÀr jag insÄg att vi matchade. Aldrig tÀnkt sÄ hÄrt, betyder det hÀr att det Àr en gammal ja-swipe frÄn honom som hÀngt kvar eller har han like:at mig IDAG? Livsavgörande skillnad. Innan han tog bort matchningen hann det hÀr romantiska hÀnda.


- Min psykolog sa till mig att jag mĂ„ste skĂ€rpa till mig lite med killar för om jag beter mig sĂ„ spontant, ogenomtĂ€nkt och vĂ€rldsfrĂ„nvĂ€nt som jag gör nu kommer jag bara attrahera gubbar som gillar naiva smĂ„tjejer. Älskar att hon Ă€r sĂ„ rak och verkligen ser igenom mig. Du vill ju ha en normal och vuxen relation, och DU vill ju inte ha nĂ„n som Ă€r konstig och hör av sig 4000 gĂ„nger eller hur? Nej, det vill jag ju inte. MĂ„ste soulsearcha lite, mĂ„ste hitta fotfĂ€stet och gömma bibben lite. Jag vĂ„gar nĂ€stan pĂ„stĂ„ att jag Ă€r ett proffs nĂ€r det kommer till att flirta och gĂ„ pĂ„ en första dejt men sĂ„ fort jag fĂ„r ett lillfinger av nĂ„n som Ă€r lite mer Ă€n okej blir jag ju ett freak. Har slarvat bort sĂ„ mĂ„nga fina nu, har framför allt spridit ett rykte om mig sjĂ€lv som dum i huvudet och fĂ„tt alla att tro att just de Ă€r min stora kĂ€rlek nĂ€r jag kanske bara Ă€r uttrĂ„kad och inte har nĂ„n annan att skriva till just den kvĂ€llen.

- KĂ€nner mig inspirerad just nu och Ă€r vĂ€ldigt osugen pĂ„ att börja jobba inom reklambranschen. Synd bara att jag om typ tre mĂ„nader Ă€r klar med den 200 000 kr dyra utbildningen som ska ge mig ett jobb i just den branschen. Vill skriva manus istĂ€llet, vill skiva bok och ha konstiga projekt med gulliga personer. SYND BARA att jag Ă€ven vill ha en lĂ€genhet, nya skor och en soffa i sammet. Jag förstĂ„r att det hĂ€r Ă€r det i-landigaste problem man kan ha men jag mĂ„r lite dĂ„ligt av det hĂ€r, kĂ€nner mig splittrad. Och kĂ€nner att jag sĂ€ljer mig till en del av vĂ€rlden jag egentligen borde motarbeta. Är dessutom inte sĂ„ bra pĂ„ det hĂ€r med reklam, det mĂ„ste jag Ă€ndĂ„ sĂ€ga. Och jag vet inte Ă€n om jag Ă€r dĂ„lig pĂ„ att skriva manus eller bok för har aldrig provat :')