torsdag 19 juni 2014

Du kan gå din egen väg

Deppen över misslyckandet med skolan höll inte i sig så länge utan nu är jag istället förväntansfull och pirrig inför flytten till Göteborg! Senaste gången jag flyttade var för 19 år sedan (då från Göteborg till Stockholm) så jag är inte direkt van vid att lära känna en ny stad och hitta nya vänner att dricka öl med. Men det får gå.

Jag tänker mig att jag pluggar någon kurs på universitet och samtidigt skriver på min bok. Lugnar ner mig lite och slutar sms:a killar som ändå inte svarar. Min kollega (som är duktig och cool copy) sa att det här kanske är min chans att slippa reklambranschen och hitta något annat kul att göra. Leva lite bohemiskt och somna sent. Jag tror att det blir fantastiskt. Det måste nog bli det.

Men jag är fett orolig för hur min lugg ska klara sig i regnet.

3 kommentarer:

  1. Men hallå, det låter ju verkligen helt fantastiskt. Får man rekommendera att du läser något i stil med kreativt skrivande eller littvetenskap? Ja, i sådant fall lever du min dröm iaf.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men jag vet!!! Kunde inte vara nöjdare med min plan b. Jag har valt Litteraturvetenskap som förstahandsval men sen fick jag höra att första terminen typ går ut på att läsa isländska sagor och det låter ju inte så kul? Vet du något om det? PUSS!

      Radera
  2. nej, det låter ju INTE kul. precis som med musik så gillar jag liksom mest nutida modern litteratur. så om man ska tvingas läsa klassiker eller, ännu värre, sagor så blir man ju mindre sugen. har dålig koll men har fått för mig att första terminen ÄR hemsk med typ grekisk mytologi ( :'( ) men att det blir bättre längre fram. koll har jag dock tyvärr inte. puss!!

    SvaraRadera